Udforsk vores
Aften menu
Udforsk vores
aften menu
Vi elsker kunsten at lave mad – hos Bistro Dejavú kan du få en forrygende middag med de mest smagsfulde aften retter, og der er uden tvivl noget til enhver smag.
Vi elsker kunsten at lave mad – hos Bistro Dejavú kan du få en forrygende middag med de mest smagsfulde aften retter, og der er uden tvivl noget til enhver smag.
Snacks / Starters
Østers natural (pr. stk)
med løgvinaigrette & grillet citron
40,- pr. stk
Friteret østers (PR. STK)
med sauce tatar & grillet citron
45,- pr. stk
Bloody mary østers (PR. STK)
med tomatsauce & syltede blegselleri
45,- pr. stk
2 stk. tærte
med rå okse & caviar
130,-
2 stk. gougéres
med Iberico-skinke (48mdr) & trøffel
95,-
Kammusling a la rockefeller (4 STK)
med persillerasp, hvidløg og gratineret bechamel
155,-
grillet toast (2 STK)
med sardiner og lardo
85,-
friteret calamari
med piment d’espelette
90,-
6 bourgognesnegle
med hvidløg, tomat, persille & croutoner
135,-
30g/50g caviar fra Rossini
med pisket cremefraiche, rødløg & blinis
550,-/ 800,-
tilkøb til de retter du ønsker
Pommes frites + mayo – 55 kr.
Caviar 15 g – 275 kr.
Caviar 30 g – 500 kr.
Stegt foie gras – 135 kr.

En aften på Dejavú
BISTRO-MENU
Består af 3 Snacks + 3 retters menu sammensat af køkkenet
450,-
VINMENU
Består af et glas mousserende vin & 3 glas nøje udvalgte vine
350,-
BISTROLUX-MENU
Champagne
15g kaviar m. blinis, purløg og cremefraiche (pr. 2 pers)
4 forskellige snacks
4 retters bistrolux menu
Brød og smør
Vinmenu med nøje udvalgte vine
Vand m/u brus
Kaffe/the
1200,-
Klassikere
Brød og smør ad libitum: 15,-
Dejavu’s tatar
med æggeblomme, urtecreme, syltede rødløg, chips, trøffel & revet frosset foie gras
175,-
RIB-EYE 300G/400G
med fritter, peberglace & sauce Bearnaise
355,- / 455,-
Grillet lam
med artiskokker, tomat & fyldt sauce gastrik
255,-
BEEF-WELLINGTON
med duxelles, modnet skinke, sennep, haricots vert, fritter & pebersauce
Anbefales til 2 personer
Vi gør opmærksom på, at der er 30 min. tilberedningstid
650,-

A La Carte
Brød og smør ad libitum: 15,-
confiteret kartoffel
med taskekrabbe, ristet lardo og østersemulsion
150,-
PIGHVAR PÅ CROUTON
med porrerterrine og ægtesauce
155,-
YAKITORI GLASERET TORSK
med skorzonerod & aromatisk sauce på miso
155,-
GRYDESTEGT BLOMKÅL
med sprøde kapers, hasselnødder gremolata & frisk trøffel
145,-
GRILLET FILET MIGNON
med haricots vert, selleri og cremet fyldt pebersauce
185,-
TVÆRREB I RAVIOLI
med foie gras & okseconsommé
175,-
Dessert
CITRONCREME
med sorbet på mælk, marengs, citrus & rålakrids
100,-
CRÊPE
med vaniljeis, mandler & flambérlage med appelsinlikør
110,-
UDVALG AF FRANSKE OSTE
med behørigt tilbehør & smørstegt rugbrød
1 stk. 60,- / 3 stk. 155,-