Udforsk vores
Aften menu
Udforsk vores
aften menu
Vi elsker kunsten at lave mad – hos Bistro Dejavú kan du få en forrygende middag med de mest smagsfulde aften retter, og der er uden tvivl noget til enhver smag.
Vi elsker kunsten at lave mad – hos Bistro Dejavú kan du få en forrygende middag med de mest smagsfulde aften retter, og der er uden tvivl noget til enhver smag.
Snacks / Starters
Østers natural (pr. stk)
med løgvinaigrette & grillet citron
40,- pr. stk
Friteret østers (PR. STK)
med sauce tatar & grillet citron
45,- pr. stk
Dybtstegt Smelt
med grillet citron og sauce tatar
80,- pr. stk
tærte (2 STK)
med rå okse & caviar
130,-
GOUGÈRES (2 STK)
med Iberico-skinke (48mdr) & trøffel
95,-
Kammusling a la rockefeller (4 STK)
med persillerasp, hvidløg og gratineret bechamel
145,-
friteret calamari
med piment d’espelette
90,-
bourgognesnegle (6 stk)
med hvidløg, tomat, persille & croutoner
145,-
15g/30g caviar fra Rossini
med pisket cremefraiche, purløg & blinis
325,-/525,-
tilkøb til de retter du ønsker
Pommes frites + mayo – 55 kr.
Caviar 15 g – 300 kr.
Caviar 30 g – 500 kr.
Stegt foie gras – 100 kr.

En aften på Dejavú
BISTRO-MENU
Består af 3 Snacks + 3 retters menu
sammensat af køkkenet
500,-
VINMENU
Består af et glas mousserende vin & 3 glas nøje udvalgte vine
350,-
BISTROLUX-MENU
Består af 3 snacks + 5 retters menu + brød og smør sammensat af køkkenet
700,-
BISTROLUX VINMENU
5 glas nøje udvalgte vine inkl.
kaffe/the og vand m/u brus
550,-
Klassikere
Brød og smør ad libitum: 15,-
Dejavu’s tatar
med æggeblomme, urtecreme, syltede rødløg, chips, trøffel & revet frosset foie gras
(vi anbefaler tilkøb af pommes frites +55 kr.)
175,-
RIB-EYE 300G/400G
med pommes frites, peberglace & sauce bearnaise
(vi anbefaler tilkøb af stegt foie gras +100 kr.)
355,- / 455,-
BEEF-WELLINGTON
med duxelles, modnet skinke, sennep, grønne asparges, pommes frites & pebersauce
Anbefales til 2 personer
Vi gør opmærksom på, at der er 30 min. tilberedningstid
695,-

A La Carte
Brød og smør ad libitum: 15,-
(Alle retter har mellemret størrelse, vi anbefaler 2-4 retter)
CARPACCIO AF OKSEMØRBRAD
m. creme på varme krydderier, confiteret tomater, jordskokkechips, julesalat og frisk trøffel
165,-
TRØFFEL PASTA
med trøffel blanquet sauce og frisk trøffel
170,-
STEGT PIGHVAR
med fennikel, palmekål, muslinger og muslingefume
175,-
VESTERHAVSFISK PÅ CROUTON
m. grydestegt blomkål i brunet smør, ristet jordskokkecreme, og blanquette sauce
165,-
PEBERBØF AF OKSEMEDALJON
med heco-verts, pebersovs, pommes allumettes
185,-
STEGT ANDEBRYST
m. solbærcreme, rødbeder glaseret i egen saft, sprød pommes rösti og fyldt andesauce
180,-
Dessert
CANNELES
m. vaniljeis tilsmagt med amarene kirsebær, smørkageknas og kirsebærsirup.
100,-
CRÊPE
med vaniljeis, mandler & flambérlage med appelsinlikør
110,-
UDVALG AF FRANSKE OSTE
med behørigt tilbehør & smørstegt rugbrød
1 stk. 60,- / 3 stk. 155,-






