Udforsk vores
Aften menu

Udforsk vores
aften menu

Vi elsker kunsten at lave mad – hos Bistro Dejavú kan du få en forrygende middag med de mest smagsfulde aften retter, og der er uden tvivl noget til enhver smag.

Vi elsker kunsten at lave mad – hos Bistro Dejavú kan du få en forrygende middag med de mest smagsfulde aften retter, og der er uden tvivl noget til enhver smag.

Snacks / Starters

Østers natural (pr. stk)

med løgvinaigrette & grillet citron

40,- pr. stk

Friteret østers (PR. STK)

med sauce tatar & grillet citron

45,- pr. stk

Bloody mary østers (PR. STK)

med tomatsauce & syltede blegselleri

45,- pr. stk

2 stk. tærte

med rå okse & caviar

130,-

2 stk. gougéres

med Iberico-skinke (48mdr) & trøffel

95,-

Kammusling a la rockefeller (4 STK)

med persillerasp, hvidløg og gratineret bechamel

155,-

grillet toast (2 STK)

med sardiner og lardo

85,-

friteret calamari

med piment d’espelette

90,-

6 bourgognesnegle

med hvidløg, tomat, persille & croutoner

135,-

30g/50g caviar fra Rossini

med pisket cremefraiche, rødløg & blinis

550,-/ 800,-

tilkøb til de retter du ønsker

Pommes frites + mayo – 55 kr.

Caviar 15 g – 275 kr.

Caviar 30 g – 500 kr.

Stegt foie gras – 135 kr.

En aften på Dejavú

BISTRO-MENU

Består af 3 Snacks + 3 retters menu sammensat af køkkenet

450,-

VINMENU

Består af et glas mousserende vin & 3 glas nøje udvalgte vine

350,-

BISTROLUX-MENU

Champagne
15g kaviar m. blinis, purløg og cremefraiche (pr. 2 pers)
4 forskellige snacks
4 retters bistrolux menu
Brød og smør
Vinmenu med nøje udvalgte vine
Vand m/u brus
Kaffe/the

1200,-

Klassikere

Brød og smør ad libitum: 15,-

Dejavu’s tatar

med æggeblomme, urtecreme, syltede rødløg, chips, trøffel & revet frosset foie gras

175,-

RIB-EYE 300G/400G

med fritter, peberglace & sauce Bearnaise

355,- / 455,-

Grillet lam

med artiskokker, tomat & fyldt sauce gastrik

255,-

BEEF-WELLINGTON

med duxelles, modnet skinke, sennep, haricots vert, fritter & pebersauce

Anbefales til 2 personer
Vi gør opmærksom på, at der er 30 min. tilberedningstid

650,-

A La Carte

Brød og smør ad libitum: 15,-

confiteret kartoffel

med taskekrabbe, ristet lardo og østersemulsion

150,-

PIGHVAR PÅ CROUTON

med porrerterrine og ægtesauce

155,-

YAKITORI GLASERET TORSK

med skorzonerod & aromatisk sauce på miso

155,-

GRYDESTEGT BLOMKÅL

med sprøde kapers, hasselnødder gremolata & frisk trøffel

145,-

GRILLET FILET MIGNON

med haricots vert, selleri og cremet fyldt pebersauce

185,-

TVÆRREB I RAVIOLI

med foie gras & okseconsommé

175,-

Dessert

CITRONCREME

med sorbet på mælk, marengs, citrus & rålakrids

100,-

CRÊPE

med vaniljeis, mandler & flambérlage med appelsinlikør

110,-

UDVALG AF FRANSKE OSTE

med behørigt tilbehør & smørstegt rugbrød

1 stk. 60,- / 3 stk. 155,-

VANILJEIS

med caviar 5/10g, olivenolie, balsamico & knas

175,- / 275,-

Mad for enhver smag

Forbered dig til en verden af velsmag – på vores søster-restaurant Applaus tilbyder vi en blanding af social dining og individuelle retter. Madoplevelser hvor du kommer hele vejen rundt: til vands, til lands og i luften.

Mad for enhver smag

Forbered dig til en verden af velsmag – på vores søster-restaurant Applaus tilbyder vi en blanding af social dining og individuelle retter. Madoplevelser hvor du kommer hele vejen rundt: til vands, til lands og i luften.