Udforsk vores
Aften menu

Udforsk vores
aften menu

Vi elsker kunsten at lave mad – hos Bistro Dejavú kan du få en forrygende middag med de mest smagsfulde aften retter, og der er uden tvivl noget til enhver smag.

Vi elsker kunsten at lave mad – hos Bistro Dejavú kan du få en forrygende middag med de mest smagsfulde aften retter, og der er uden tvivl noget til enhver smag.

Snacks / Starters

Østers natural (pr. stk)

med løgvinaigrette & grillet citron

40,- pr. stk

Friteret østers (PR. STK)

med sauce tatar & grillet citron

45,- pr. stk

Dybtstegt Smelt

med grillet citron og sauce tatar

80,- pr. stk

tærte (2 STK)

med rå okse & caviar

130,-

gougéres (2 STK)

med Iberico-skinke (48mdr) & trøffel

95,-

Kammusling a la rockefeller (4 STK)

med persillerasp, hvidløg og gratineret bechamel

145,-

friteret calamari

med piment d’espelette

90,-

bourgognesnegle (6 stk)

med hvidløg, tomat, persille & croutoner

135,-

15g/30g/50g caviar fra Rossini

med pisket cremefraiche, rødløg & blinis

300,-/525,-/ 800,-

tilkøb til de retter du ønsker

Pommes frites + mayo – 55 kr.

Caviar 15 g – 275 kr.

Caviar 30 g – 500 kr.

Stegt foie gras – 100 kr.

En aften på Dejavú

BISTRO-MENU

Består af 3 Snacks + 3 retters menu
sammensat af køkkenet

450,-

VINMENU

Består af et glas mousserende vin & 3 glas nøje udvalgte vine

350,-

BISTROLUX-MENU

Består af 3 snacks + 5 retters menu + brød og smør sammensat af køkkenet

650,-

BISTROLUX VINMENU

Består af et glas champagne &
5 glas nøje udvalgte vine inkl.
kaffe/the og vand m/u brus

550,-

Klassikere

Brød og smør ad libitum: 15,-

Dejavu’s tatar

med æggeblomme, urtecreme, syltede rødløg, chips, trøffel & revet frosset foie gras

(vi anbefaler tilkøb af pommes frites +55 kr.)

175,-

Stegt Foie Gras

med grillet brioche, rabarbercreme, æbler, purløgsolie og pebersauce

160,-

RIB-EYE 300G/400G

med fritter, peberglace & sauce Bearnaise

(vi anbefaler tilkøb af stegt foie gras +100 kr.)

355,- / 455,-

BEEF-WELLINGTON

med duxelles, modnet skinke, sennep, grønne asparges, pommes frites & pebersauce

Anbefales til 2 personer
Vi gør opmærksom på, at der er 30 min. tilberedningstid

650,-

A La Carte

Brød og smør ad libitum: 15,-

(Alle retter har mellemret størrelse, vi anbefaler 2-4 retter)

Carpaccio på røde rejer

med olivenolie, passion og frosset foie gras

155,-

Ceviche af tun

med franske tomater, agurk, hasselnødder og sauce på tomater og tabasco

155,-

Hvide asparges

med røget rejer, salat, croutoner og hollandaise

150,-

STEGT HAVTASKE

med basquaise, fennikel og muslingefumé

160,-

VESTERHAVSFISK YAKITORI

med asparges, spinat og fiskefumé på ristet fiskeben

155,-

GRILLET FILET MIGNON

med grønne asparges, bagt hvidløg og trøffelsauce

185,-

Poussin

med radiser, hvide asparges, trøffel og sauce suprême

175,-

Dessert

Rabarbercreme

med pistacie iscreme, syltet rabarber og marengs

100,-

CRÊPE

med vaniljeis, mandler & flambérlage med appelsinlikør

110,-

UDVALG AF FRANSKE OSTE

med behørigt tilbehør & smørstegt rugbrød

1 stk. 60,- / 3 stk. 155,-

VANILJEIS

med caviar 5/10g, olivenolie, balsamico & knas

175,- / 275,-

Mad for enhver smag

Forbered dig til en verden af velsmag – på vores søster-restaurant Applaus tilbyder vi en blanding af social dining og individuelle retter. Madoplevelser hvor du kommer hele vejen rundt: til vands, til lands og i luften.

Mad for enhver smag

Forbered dig til en verden af velsmag – på vores søster-restaurant Applaus tilbyder vi en blanding af social dining og individuelle retter. Madoplevelser hvor du kommer hele vejen rundt: til vands, til lands og i luften.